Το παγωτό μας

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε για την παραγωγή του παγωτού μας με ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ιδίααρχή: Τα πάντα στη ζωή είναι ARTE και ειδικά όταν είναι απλά.

Η συνταγή του παγωτού μας είναι απλή. Παίρνεις τα φρούτα και τη σοκολάτα, τα αναμιγνύεις με το καλύτερο γάλα, τα παγώνεις και έχεις το παγωτό του ARTE !!!!

Εντάξει, το παραδεχόμαστε ότι δεν είναι όσο απλό πιστεύαμε στα παιδικά μας όνειρα, αλλά η γεύση και η ίδια ποιότητα είναι ακριβώς όπως τα είχαμε ονειρευτεί.

Η σοκολάτα DOMORI που χρησιμοποιούμε στα παγωτά μας είναι μέλος του ομίλου illy, έχει ιταλική καταγωγή και είναι μία παγκόσμια πρωτοπόρος σοκολατοποιία.

Επιλέξαμε την Domori, γιατί είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στον κόσμο, που καλλιεργούν κακαόδεντρα με τις πιο ευγενείς ποικιλίες κακάο: Criollo, Trinitario και Nacional Equador. Η Criollo είναι η πιο σπάνια ποικιλία κακάο στον κόσμο και αντιπροσωπεύει το 0,001 της παγκόσμιας συγκομιδής.
Στα προϊόντα της δεν υπάρχει καμία προσθήκη αρωματικών ουσιών: μόνο η γνήσια ουσία του καρπού κακάο και οι 100% φυσικές αρωματικές νότες που αναδύονται από τις σοκολάτες της.

Οι Γεύσεις μας

FΕRRΕRΟ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ DΟΜΟRΙ 68%

ΜΑΝGO ΣΟΡΜΠΕ

ΡΥΖΟΓΑΛΟ

ΦΙΣΤΙΚΙ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ ΣΟΡΜΠΕ

ΒΑΝΙΛΙΑ ΤΑΪΤΗΣ

CΑΤΑLΙΝΟ (SUPER)

ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ 0% ΣΑΚΧΑΡΑ

ΚΑΙΜΑΚΙ-ΑΜΑΡΕΝΑ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΡΟΔΙ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ BROWNIES

RASPΒΕRRΥ ΣΟΡΜΠΕ

ΛΕΜΟΝΙ ΣΟΡΜΠΕ

ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΟΡΜΠΕ

ΣΤΡΑΤΣΙΑΤΕΛΑ